בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום ומטגנים קלות מוסיפים את העגבניה וממשיכים לאדות כמה דקות מוסיפים את הירקות וממשיכים לאדות עוד כ-5 דקות, מוסיפים תבלינים ומים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך כשעה או עד שהירקות מוכנים, מוסיפים את האפונה הקפואה מבשלים עוד כחצי שעה..
2
אוכלים בתוספת שקדי מרק או על אורז לבן..
1
בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את השום ומטגנים קלות מוסיפים את העגבניה וממשיכים לאדות כמה דקות מוסיפים את הירקות וממשיכים לאדות עוד כ-5 דקות, מוסיפים תבלינים ומים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך כשעה או עד שהירקות מוכנים, מוסיפים את האפונה הקפואה מבשלים עוד כחצי שעה..