ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מכניסים קמח עם אבקת אפיה לקערה.
-
2
חותכים את הנקטורינה לקוביות קטנות.
-
3
מוסיפים ביצה לימון מגורר וביצה וסוכר וניל.
-
4
מקבלים בצק רך וגמיש מכניסים לשעה למקרר.
-
5
ליקרות עגולים אחד עם חור ואחד בלי חור עושים זוגות אופים בחום בנוני 25 דקות.
-
6
מוציאים ומקררים שמים על העוגיה שאין חור ריבה במרכז ועוגיה עם חור שמים אבקת סוכר וסוגרים בתאבון.
1
מכניסים קמח עם אבקת אפיה לקערה.
2
חותכים את הנקטורינה לקוביות קטנות.
3
מוסיפים ביצה לימון מגורר וביצה וסוכר וניל.
4
מקבלים בצק רך וגמיש מכניסים לשעה למקרר.
5
ליקרות עגולים אחד עם חור ואחד בלי חור עושים זוגות אופים בחום בנוני 25 דקות.
6
מוציאים ומקררים שמים על העוגיה שאין חור ריבה במרכז ועוגיה עם חור שמים אבקת סוכר וסוגרים בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים