ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
שקית דג סול מופשר.
-
2
מושרה במלח גס ולימון חצי שעה .
-
3
לשטוף לייבש בנייר סופג..
-
4
❤סיון מלול❤ להכין בקערה רחבה 4 ביצים טרופות עם כף חרדל, כף מיונז, פלפל גרוס,מלח .
-
5
❤סיון מלול❤ כפית שום כתוש,.
-
6
ו- 2 כפות שמן זית..
-
7
בצלחת רחבה 500 גר' פירורי לחם טחונים דק לא הזהב לערבב את הפירורי לחם עם חצי כוס תבלין זעתר.❤סיון מלול❤.
-
8
לתבול את הדג בקמח משניי הצדדים ❤סיון מלול❤לנער, לטבול בתערובת הביצה לאחר מכן בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק במחבת..
-
9
להניח על נייר סופג .
-
10
בהצלחההה .
1
שקית דג סול מופשר.
2
מושרה במלח גס ולימון חצי שעה .
3
לשטוף לייבש בנייר סופג..
4
❤סיון מלול❤ להכין בקערה רחבה 4 ביצים טרופות עם כף חרדל, כף מיונז, פלפל גרוס,מלח .
5
❤סיון מלול❤ כפית שום כתוש,.
6
ו- 2 כפות שמן זית..
7
בצלחת רחבה 500 גר' פירורי לחם טחונים דק לא הזהב לערבב את הפירורי לחם עם חצי כוס תבלין זעתר.❤סיון מלול❤.
8
לתבול את הדג בקמח משניי הצדדים ❤סיון מלול❤לנער, לטבול בתערובת הביצה לאחר מכן בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק במחבת..
9
להניח על נייר סופג .
10
בהצלחההה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים