לןגן

11

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 13/01/2019 | 16:03
11

תקציר המתכון: דג סול עם פירורי לחם וזעתר

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שקית דג סול מופשר

  2. מושרה במלח גס ולימון חצי שעה

  3. לשטוף לייבש בנייר סופג.

  4. ❤סיון מלול❤ להכין בקערה רחבה 4 ביצים טרופות עם כף חרדל, כף מיונז, פלפל גרוס,מלח

  5. ❤סיון מלול❤ כפית שום כתוש,

  6. ו- 2 כפות שמן זית.

  7. בצלחת רחבה 500 גר' פירורי לחם טחונים דק לא הזהב לערבב את הפירורי לחם עם חצי כוס תבלין זעתר.❤סיון מלול❤

  8. לתבול את הדג בקמח משניי הצדדים ❤סיון מלול❤לנער, לטבול בתערובת הביצה לאחר מכן בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק במחבת.

  9. להניח על נייר סופג

  10. בהצלחההה