תקציר המתכון: דג סול עם פירורי לחם וזעתר
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שקית דג סול מופשר
מושרה במלח גס ולימון חצי שעה
לשטוף לייבש בנייר סופג.
❤סיון מלול❤ להכין בקערה רחבה 4 ביצים טרופות עם כף חרדל, כף מיונז, פלפל גרוס,מלח
❤סיון מלול❤ כפית שום כתוש,
ו- 2 כפות שמן זית.
בצלחת רחבה 500 גר' פירורי לחם טחונים דק לא הזהב לערבב את הפירורי לחם עם חצי כוס תבלין זעתר.❤סיון מלול❤
לתבול את הדג בקמח משניי הצדדים ❤סיון מלול❤לנער, לטבול בתערובת הביצה לאחר מכן בפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק במחבת.
להניח על נייר סופג
בהצלחההה