אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,811
צפיות

סמבוסק במילוי בשר טחון וצנוברים

המתכון של
סמבוסק במילוי בשר טחון וצנוברים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק 18 יחידות
  • 3 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפייה
  • 1/3 כוס שמן
  • כוס מדידה(חד פעמי שתייה חמה)
  • קורט מלח
  • קורט פלפל
  • קורט סוכר
  • חצי כוס מי ברז(אם יש צורך להוסיף עוד רבע כוס)
  • ביצה ,שומשום ,קמח
  • מילוי- 250 גר' בשר טחון
  • 1 בצל
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום
  • מלח, פלפל, חצי כפית כמון
  • חצי כפית פפריקה מתוקה
  • קורט צ'ילי גרוס
  • 2 כפות צנוברים קלויים
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק במיקרו וו גיטרה ללוש קמח,אבקת אפייה שמן,מלח,סוכר,מים.


  • 2

    לעטוף בניילון נצמד חצי שעה במקרר.


  • 3

    מילויים עם 2 כפות שמן זית לטגן בצל קצוץ דק לשקיפות.


  • 4

    להוסיף שום קצוץ לערבב .


  • 5

    להוסיף את הבשר ועם מזלג לפורר עד לבישול מלא של הבשר.


  • 6

    לתבל ולהוסיף צנוברים קלויים.


  • 7

    על משטח מקומח לרדד את הבצק (לא דק מידי).


  • 8

    לקרוץ עיגולים למלא כפית גדושה מהמילוי לקפל ובעזרת מזלג ללחוץ על השוליים.


  • 9

    להניח על נייר אפייה בתבנית תנור .


  • 10

    למרוח מעל ביצה לפזר שומשום וקצח .


  • 11

    ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 25-30 דקות..


1

להכנת הבצק במיקרו וו גיטרה ללוש קמח,אבקת אפייה שמן,מלח,סוכר,מים.


2

לעטוף בניילון נצמד חצי שעה במקרר.


3

מילויים עם 2 כפות שמן זית לטגן בצל קצוץ דק לשקיפות.


4

להוסיף שום קצוץ לערבב .


5

להוסיף את הבשר ועם מזלג לפורר עד לבישול מלא של הבשר.


6

לתבל ולהוסיף צנוברים קלויים.


7

על משטח מקומח לרדד את הבצק (לא דק מידי).


8

לקרוץ עיגולים למלא כפית גדושה מהמילוי לקפל ובעזרת מזלג ללחוץ על השוליים.


9

להניח על נייר אפייה בתבנית תנור .


10

למרוח מעל ביצה לפזר שומשום וקצח .


11

ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 25-30 דקות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים