לןגן

סמבוסק במילוי בשר טחון וצנוברים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/01/2019 | 15:35
סמבוסק במילוי בשר טחון וצנוברים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק במיקרו וו גיטרה ללוש קמח,אבקת אפייה שמן,מלח,סוכר,מים

  2. לעטוף בניילון נצמד חצי שעה במקרר

  3. מילויים עם 2 כפות שמן זית לטגן בצל קצוץ דק לשקיפות

  4. להוסיף שום קצוץ לערבב

  5. להוסיף את הבשר ועם מזלג לפורר עד לבישול מלא של הבשר

  6. לתבל ולהוסיף צנוברים קלויים

  7. על משטח מקומח לרדד את הבצק (לא דק מידי)

  8. לקרוץ עיגולים למלא כפית גדושה מהמילוי לקפל ובעזרת מזלג ללחוץ על השוליים

  9. להניח על נייר אפייה בתבנית תנור

  10. למרוח מעל ביצה לפזר שומשום וקצח

  11. ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 25-30 דקות.