1)במעבד מזון שמים קמח, אבקת אפייה,1/4 כוס סוכר וקוביות חמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות, רק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
3
2)מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה לעובי 1/2 ס”מ.
4
3)קורצים לעיגולים בעזרת רינג קטן בקוטר 3 וחצי ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 10 ל 15 דקות ⏲.
5
4)בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר עד לקבלת טמפרטורה של 121 מעלות 🌡.
6
5) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים בהדרגה את הנוזל וממשיכים להקציף עוד 10 דקות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על כל עוגיה .
7
6) מכניסים אותם להקפאה ו20 עד 30 דק .
8
7) ממיסים את השוקולד עם השמן על הגז או במיקרוגל עד לקבלת שוקולד נוזלי.
9
8) שמים את העוגיות על רשת ושופכים את השוקולד ומכניסים למקרר להתייצבות .
1
אופן ההכנה בצק לעוגיות.
2
1)במעבד מזון שמים קמח, אבקת אפייה,1/4 כוס סוכר וקוביות חמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות, רק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
3
2)מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה לעובי 1/2 ס”מ.
4
3)קורצים לעיגולים בעזרת רינג קטן בקוטר 3 וחצי ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 10 ל 15 דקות ⏲.
5
4)בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר עד לקבלת טמפרטורה של 121 מעלות 🌡.
6
5) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים בהדרגה את הנוזל וממשיכים להקציף עוד 10 דקות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על כל עוגיה .
7
6) מכניסים אותם להקפאה ו20 עד 30 דק .
8
7) ממיסים את השוקולד עם השמן על הגז או במיקרוגל עד לקבלת שוקולד נוזלי.
9
8) שמים את העוגיות על רשת ושופכים את השוקולד ומכניסים למקרר להתייצבות .