לןגן

קרמבו ביס

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/01/2019 | 19:04
קרמבו ביס

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגיות

לקצף החלבונים

לציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה בצק לעוגיות

  2. 1)במעבד מזון שמים קמח, אבקת אפייה,1/4  כוס סוכר וקוביות חמאה ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות, רק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק

  3. 2)מרדדים את הבצק בן שני ניירות אפייה לעובי 1/2 ס”מ

  4. 3)קורצים לעיגולים בעזרת רינג קטן בקוטר 3 וחצי ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בן 10 ל 15 דקות ⏲

  5. 4)בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר עד לקבלת טמפרטורה של 121 מעלות 🌡

  6. 5) מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב ומוסיפים בהדרגה את הנוזל וממשיכים להקציף עוד 10 דקות , מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על כל עוגיה

  7. 6) מכניסים אותם להקפאה ו20 עד 30 דק

  8. 7) ממיסים את השוקולד עם השמן על הגז או במיקרוגל עד לקבלת שוקולד נוזלי

  9. 8) שמים את העוגיות על רשת ושופכים את השוקולד ומכניסים למקרר להתייצבות