הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמרק מנחם, משביע, טעים, בריא, עשיר בברזל ובחלבון משלושה סוגי עדשים, שחורות, כתומות, ירוקות, מתכון בטוח, מהיר להכנה, כל אחד יכול.
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד שהוא הופך לשקוף.
מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את קוביות הגזר, קוביות הדלעת, העדשים השחורות, כתומות, ירוקות ומטגנים עוד 2 דקות נוספות.
מוסיפים את המים הרותחים התבלינים (אבקת מרק העוף, כמון, כורכום, פלפל שחור, כוסברה טחונה, שבבי צ'ילי) ומביאים לרתיחה.
מורידים ללהבה בינונית-נמוכה מכסים עם מכסה הסיר ומבשלים 35-45 דקות עד שהעדשים מתרככות, מוסיפים את המלח כאמור 5 דקות לפני שסוגרים את הלהבה, טועמים, משפרים טעמים ומגישים מיד.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .