תקציר המתכון: מרק מנחם, משביע, טעים, בריא, עשיר בברזל ובחלבון משלושה סוגי עדשים, שחורות, כתומות, ירוקות, מתכון בטוח, מהיר להכנה, כל אחד יכול.
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן עד שהוא הופך לשקוף
מוסיפים את השום ומטגנים 2 דקות נוספות
מוסיפים את קוביות הגזר, קוביות הדלעת, העדשים השחורות, כתומות, ירוקות ומטגנים עוד 2 דקות נוספות
מוסיפים את המים הרותחים התבלינים (אבקת מרק העוף, כמון, כורכום, פלפל שחור, כוסברה טחונה, שבבי צ'ילי) ומביאים לרתיחה
מורידים ללהבה בינונית-נמוכה מכסים עם מכסה הסיר ומבשלים 35-45 דקות עד שהעדשים מתרככות, מוסיפים את המלח כאמור 5 דקות לפני שסוגרים את הלהבה, טועמים, משפרים טעמים ומגישים מיד
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה