אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

4,072
צפיות

גלסאז' לציפוי עוגות מוסים וקינוחים

המתכון של
גלסאז' לציפוי עוגות מוסים וקינוחים

שווה כל מאמץ

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 75 גרם מים
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם גלוקוזה
  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 100 גרם חלב מרוכז
  • 70 גרם מסה ג'לטין =60 גרם מים + 10 ג'לטין
אופן ההכנה
  • 1

    1)מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד 103 מעלות🌡 .


  • 2

    2)שמים בכלי גבוה את השוקולד לבן וחלב מרוכז ושופכים מעל את נוזל הרותח ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ממיסים במיקרוגל את הג'לטין ושוב מערבבים .


  • 3

    מכסים בניילון נצמד .


  • 4

    3) למחרת.


  • 5

    ממיסים את הגלסאז' במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות ואז אפשר לשפוך על הקינוחים או עוגות הקפואים .


  • 6

    בהצלחה .


1

1)מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד 103 מעלות🌡 .


2

2)שמים בכלי גבוה את השוקולד לבן וחלב מרוכז ושופכים מעל את נוזל הרותח ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ממיסים במיקרוגל את הג'לטין ושוב מערבבים .


3

מכסים בניילון נצמד .


4

3) למחרת.


5

ממיסים את הגלסאז' במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות ואז אפשר לשפוך על הקינוחים או עוגות הקפואים .


6

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים