ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
70 גרם מסה ג'לטין =60 גרם מים + 10 ג'לטין
אופן ההכנה
-
1
1)מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד 103 מעלות🌡 .
-
2
2)שמים בכלי גבוה את השוקולד לבן וחלב מרוכז ושופכים מעל את נוזל הרותח ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ממיסים במיקרוגל את הג'לטין ושוב מערבבים .
-
3
מכסים בניילון נצמד .
-
4
3) למחרת.
-
5
ממיסים את הגלסאז' במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות ואז אפשר לשפוך על הקינוחים או עוגות הקפואים .
-
6
בהצלחה .
1
1)מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד 103 מעלות🌡 .
2
2)שמים בכלי גבוה את השוקולד לבן וחלב מרוכז ושופכים מעל את נוזל הרותח ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ממיסים במיקרוגל את הג'לטין ושוב מערבבים .
3
מכסים בניילון נצמד .
4
3) למחרת.
5
ממיסים את הגלסאז' במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות ואז אפשר לשפוך על הקינוחים או עוגות הקפואים .
6
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים