לןגן

גלסאז' לציפוי עוגות מוסים וקינוחים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/12/2018 | 14:03
גלסאז' לציפוי עוגות מוסים וקינוחים

תקציר המתכון: שווה כל מאמץ

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מביאים לרתיחה את המים גלוקוזה וסוכר עד 103 מעלות🌡

  2. 2)שמים בכלי גבוה את השוקולד לבן וחלב מרוכז ושופכים מעל את נוזל הרותח ומערבבים עם מיקסר מוט עד לקבלת מרקם חלק ממיסים במיקרוגל את הג'לטין ושוב מערבבים

  3. מכסים בניילון נצמד

  4. 3) למחרת

  5. ממיסים את הגלסאז' במיקרוגל בפולסים קצרים של 30 שניות וממתינים עד לקבלת 32🌡 מעלות ואז אפשר לשפוך על הקינוחים או עוגות הקפואים

  6. בהצלחה