ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקלות את החציל על אש בינונית.
-
2
שהחציל מוכן לקלף אותו מהקליפה ולמעוך את החציל.
-
3
להכין את הטחינה עם שאר החומרים.
-
4
ולערבב היטב .
-
5
להוסיף את הטחינה לחציל ולערבב יחד...
1
לקלות את החציל על אש בינונית.
2
שהחציל מוכן לקלף אותו מהקליפה ולמעוך את החציל.
3
להכין את הטחינה עם שאר החומרים.
4
ולערבב היטב .
5
להוסיף את הטחינה לחציל ולערבב יחד...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים