ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
להמיס סוכר עם חלבונים בבאן מארי..
-
2
להקציף מייד לקצף יציב ומבריק. לקפל לתוכו את הקוקוס ולהזליף לעטרות נייר. .
-
3
לקשט לפי בחירה..
-
4
לאפות ב- 120 מעלות עד שמתייצב אבל לא משחים..
-
5
טעים ומהווה קינוח יפה ופרווה. ניתן להקפיא בשקית או קופסא. .
-
6
אפשר לחלק את המסה ולצבוע עם צבעי מאכל..
1
להמיס סוכר עם חלבונים בבאן מארי..
2
להקציף מייד לקצף יציב ומבריק. לקפל לתוכו את הקוקוס ולהזליף לעטרות נייר. .
3
לקשט לפי בחירה..
4
לאפות ב- 120 מעלות עד שמתייצב אבל לא משחים..
5
טעים ומהווה קינוח יפה ופרווה. ניתן להקפיא בשקית או קופסא. .
6
אפשר לחלק את המסה ולצבוע עם צבעי מאכל..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים