מניחים בסיר 3 כפות מים ומכניסים את הבשר לאידוי, עד שהוא משנה את צבעו, לפורר כל הזמן עם מזלג..
2
לאחר מכן להכניס את הירק, כשהוא מנוקה שטוף וחתוך (לא לקצוץ) לכסות את הסיר. בשלב זה, הירק מאבד את נפחו, ומשתלב עם הבשר. להכניס את 2 כוסות האורז השטוף והמסונן, ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים, ואת המלח, פלפל וגם את השמן. שמן אני לא מודדת בכמויות, בסיר כזה עושה 2 סיבובים :). וזהו להנמיך את האש, ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות. בהצלחה :).
1
מניחים בסיר 3 כפות מים ומכניסים את הבשר לאידוי, עד שהוא משנה את צבעו, לפורר כל הזמן עם מזלג..
2
לאחר מכן להכניס את הירק, כשהוא מנוקה שטוף וחתוך (לא לקצוץ) לכסות את הסיר. בשלב זה, הירק מאבד את נפחו, ומשתלב עם הבשר. להכניס את 2 כוסות האורז השטוף והמסונן, ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים, ואת המלח, פלפל וגם את השמן. שמן אני לא מודדת בכמויות, בסיר כזה עושה 2 סיבובים :). וזהו להנמיך את האש, ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות. בהצלחה :).