לןגן

באחש אורז בוכרי

מאת: ליזה כהן, פורסם: 10/12/2018 | 16:16
באחש אורז בוכרי

תקציר המתכון: ארוחה טעימה בסיר אחד

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים בסיר 3 כפות מים ומכניסים את הבשר לאידוי, עד שהוא משנה את צבעו, לפורר כל הזמן עם מזלג.

  2. לאחר מכן להכניס את הירק, כשהוא מנוקה שטוף וחתוך (לא לקצוץ) לכסות את הסיר. בשלב זה, הירק מאבד את נפחו, ומשתלב עם הבשר. להכניס את 2 כוסות האורז השטוף והמסונן, ולהוסיף 3 כוסות מים רותחים, ואת המלח, פלפל וגם את השמן. שמן אני לא מודדת בכמויות, בסיר כזה עושה 2 סיבובים :). וזהו להנמיך את האש, ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות. בהצלחה :)