הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעים מאד וקל להכנה,הטעם של הברוקולי דומיננטי ולכן נדרש רק מעט תיבול. ניתן להקרים עם שמנת מתוקה, טעים גם ללא.
לטגן את הבצל הקצוץ, לקצוץ את השום ולהוסיף, להוסיף את הברוקולי לכסות במים ולבשל עד שהברוקולי מתרכך. להוציא 3-4 גבעולי ברוקולי לצלחת ולקצוץ גס. את כל השאר למעוך עם מוט בלנדר למרקם חלק. להוסיף כף גדושה קורנפלור ולתבל, להוסיף מים ולהרתיח ביחד לקראת הסוף להוסיף את השמנת ואת הגבעולים שהנחנו בצד. .