לןגן

מרק ברוקולי

מאת: ורד דרור, פורסם: 09/12/2018 | 06:19
מרק ברוקולי

תקציר המתכון: טעים מאד וקל להכנה,הטעם של הברוקולי דומיננטי ולכן נדרש רק מעט תיבול. ניתן להקרים עם שמנת מתוקה, טעים גם ללא.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל הקצוץ, לקצוץ את השום ולהוסיף, להוסיף את הברוקולי לכסות במים ולבשל עד שהברוקולי מתרכך. להוציא 3-4 גבעולי ברוקולי לצלחת ולקצוץ גס. את כל השאר למעוך עם מוט בלנדר למרקם חלק. להוסיף כף גדושה קורנפלור ולתבל, להוסיף מים ולהרתיח ביחד לקראת הסוף להוסיף את השמנת ואת הגבעולים שהנחנו בצד.