אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

886
צפיות

ספינז'ות מרוקאיות

המתכון של
ספינז'ות מרוקאיות

חוויה מרוקאית אמיתית של ספינג'ה ביד אחת וכוס תה ביד שנייה

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו קמח מנופה
  • כף וחצי שמרים יבשים
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 כפות וודקה או קוניאק
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים (750 מ"ל)
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה לא עמוקה לשים את כל החומרים ביחד וללוש בתנועות של הכנסת אוויר, הכוונה להרים את הבצק מהתחתית כלפי מעלה. .


  • 2

    להניח לחמש דקות ושוב ללוש. .


  • 3

    לחזור על הלישה 3 פעמים.


  • 4

    להניח לתפיחה כשעה עד אשר רואים בועות בבצק. .


  • 5

    ניתן לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר 24 שעות. .


  • 6

    במידה והתפחתם במקרר, יש להוציא מעט לפני השימוש שהבצק לא יהיה קר ממש. .


  • 7

    לחמם שמן בגובה בינוני. .


  • 8

    להניח קערית עם מים ליד קערת הבצק. .


  • 9

    להרטיב ידיים ולקחת חתיכת בצק מהשוליים של הקערה להכניס שתי אצבעות במרכז חתיכת הבצק ולעשות חור גדול. .


  • 10

    להניח בזהירות בשמן עד להזהבה. .


  • 11

    להפוך צד ולטגן גם בצד השני. .


  • 12

    בהצלחה .


1

בקערה לא עמוקה לשים את כל החומרים ביחד וללוש בתנועות של הכנסת אוויר, הכוונה להרים את הבצק מהתחתית כלפי מעלה. .


2

להניח לחמש דקות ושוב ללוש. .


3

לחזור על הלישה 3 פעמים.


4

להניח לתפיחה כשעה עד אשר רואים בועות בבצק. .


5

ניתן לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר 24 שעות. .


6

במידה והתפחתם במקרר, יש להוציא מעט לפני השימוש שהבצק לא יהיה קר ממש. .


7

לחמם שמן בגובה בינוני. .


8

להניח קערית עם מים ליד קערת הבצק. .


9

להרטיב ידיים ולקחת חתיכת בצק מהשוליים של הקערה להכניס שתי אצבעות במרכז חתיכת הבצק ולעשות חור גדול. .


10

להניח בזהירות בשמן עד להזהבה. .


11

להפוך צד ולטגן גם בצד השני. .


12

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים