לןגן

ספינז'ות מרוקאיות

מאת: ליזה כהן, פורסם: 07/12/2018 | 23:18
ספינז'ות מרוקאיות

תקציר המתכון: חוויה מרוקאית אמיתית של ספינג'ה ביד אחת וכוס תה ביד שנייה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לא עמוקה לשים את כל החומרים ביחד וללוש בתנועות של הכנסת אוויר, הכוונה להרים את הבצק מהתחתית כלפי מעלה.

  2. להניח לחמש דקות ושוב ללוש.

  3. לחזור על הלישה 3 פעמים

  4. להניח לתפיחה כשעה עד אשר רואים בועות בבצק.

  5. ניתן לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר 24 שעות.

  6. במידה והתפחתם במקרר, יש להוציא מעט לפני השימוש שהבצק לא יהיה קר ממש.

  7. לחמם שמן בגובה בינוני.

  8. להניח קערית עם מים ליד קערת הבצק.

  9. להרטיב ידיים ולקחת חתיכת בצק מהשוליים של הקערה להכניס שתי אצבעות במרכז חתיכת הבצק ולעשות חור גדול.

  10. להניח בזהירות בשמן עד להזהבה.

  11. להפוך צד ולטגן גם בצד השני.

  12. בהצלחה