ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- מספר מנות4 מנות
- זמן הכנה15 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 4 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 קורט פלפל אדום חריף גרוס עם הזרעים
-
-
-
לסלט
-
2 יחידות בצל ירוק פרוס דק דק
-
-
-
20 גרם אצות ים יבשות ( וואקמי)
-
אופן ההכנה
-
1
להשרות את אצות הים במים פושרים ל5 דקות
לסנן ולסחוט מהנוזלים
לחתוך לרצועות של 4 ממ עובי ולהניח בצד.
-
2
בקערה בינונית להוסיף את כל מרכיבי הרוטב לערבב היטב
רוטב סויה, שמן שומשום, חומץ אורז, סוכר ,שום,ג'ינג'ר והפלפל האדום הגרוס..
-
3
להוסיף את אצות הים ואת שאר מרכיבי הסלט ולערבב בעדינות .
-
4
לפזר גרגירי שוםשום ולהגיש.
1
להשרות את אצות הים במים פושרים ל5 דקות
לסנן ולסחוט מהנוזלים
לחתוך לרצועות של 4 ממ עובי ולהניח בצד.
2
בקערה בינונית להוסיף את כל מרכיבי הרוטב לערבב היטב
רוטב סויה, שמן שומשום, חומץ אורז, סוכר ,שום,ג'ינג'ר והפלפל האדום הגרוס..
3
להוסיף את אצות הים ואת שאר מרכיבי הסלט ולערבב בעדינות .
4
לפזר גרגירי שוםשום ולהגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים