לןגן

סלט אצות ים עם טעם מתקתק

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 28/06/2015 | 13:57
סלט אצות ים עם טעם מתקתק

תקציר המתכון: סלט אצות ים.. ממכר ברמות אחרי הביס הראשון אתן לא תפסיקו להתענג... יאמי

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסלט

לקישוט

אופן הכנה

  1. להשרות את אצות הים במים פושרים ל5 דקות לסנן ולסחוט מהנוזלים לחתוך לרצועות של 4 ממ עובי ולהניח בצד

  2. בקערה בינונית להוסיף את כל מרכיבי הרוטב לערבב היטב רוטב סויה, שמן שומשום, חומץ אורז, סוכר ,שום,ג'ינג'ר והפלפל האדום הגרוס.

  3. להוסיף את אצות הים ואת שאר מרכיבי הסלט ולערבב בעדינות

  4. לפזר גרגירי שוםשום ולהגיש