ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) בסיר ווק מטגנים את הבצל לכמה דק⏲.
-
2
לאחר מכניסים את הירקות עם כל שאר המצרכים .
-
3
2) מטגנים ל10 דק⏲שופכים לקערה ומכניסים .
-
4
למקררים לחצי שעה עד שעה סובגים את הנוזלים עם נייר סופג.
-
5
2 ) שמים על משטח עבודה עלי סיגר , שמים קצת תערובת בהתחלה מניחים כמה חתיכות אבוקדו מכסים עם קצת תערובת ומקפלים את הצדדים ומגלגלים , מדביקים את הסוף עם קמח ומים , מכניסים למקפיא ל 10 דק ⏲.
-
6
מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה ואם לא מטגנים את כולם אפשר לשמור במקפיא ❄.
-
7
שמים על נייר סופג .
-
8
ומגישים עם רוטב שרוצים.
-
9
אבל זה הרוטב שלי.
-
10
רוטב חמוץ מתוק לאגרול.
1
1) בסיר ווק מטגנים את הבצל לכמה דק⏲.
2
לאחר מכניסים את הירקות עם כל שאר המצרכים .
3
2) מטגנים ל10 דק⏲שופכים לקערה ומכניסים .
4
למקררים לחצי שעה עד שעה סובגים את הנוזלים עם נייר סופג.
5
2 ) שמים על משטח עבודה עלי סיגר , שמים קצת תערובת בהתחלה מניחים כמה חתיכות אבוקדו מכסים עם קצת תערובת ומקפלים את הצדדים ומגלגלים , מדביקים את הסוף עם קמח ומים , מכניסים למקפיא ל 10 דק ⏲.
6
מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה ואם לא מטגנים את כולם אפשר לשמור במקפיא ❄.
7
שמים על נייר סופג .
8
ומגישים עם רוטב שרוצים.
9
אבל זה הרוטב שלי.
10
רוטב חמוץ מתוק לאגרול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים