לןגן

אגרול במילוי ירקו ואבוקדו

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/12/2018 | 17:42
 אגרול במילוי ירקו ואבוקדו

תקציר המתכון: טעים אש🔥

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) בסיר ווק מטגנים את הבצל לכמה דק⏲

  2. לאחר מכניסים את הירקות עם כל שאר המצרכים

  3. 2) מטגנים ל10 דק⏲שופכים לקערה ומכניסים

  4. למקררים לחצי שעה עד שעה סובגים את הנוזלים עם נייר סופג

  5. 2 ) שמים על משטח עבודה עלי סיגר , שמים קצת תערובת בהתחלה מניחים כמה חתיכות אבוקדו מכסים עם קצת תערובת ומקפלים את הצדדים ומגלגלים , מדביקים את הסוף עם קמח ומים , מכניסים למקפיא ל 10 דק ⏲

  6. מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה ואם לא מטגנים את כולם אפשר לשמור במקפיא ❄

  7. שמים על נייר סופג

  8. ומגישים עם רוטב שרוצים

  9. אבל זה הרוטב שלי

  10. רוטב חמוץ מתוק לאגרול