תקציר המתכון: טעים אש🔥
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
1) בסיר ווק מטגנים את הבצל לכמה דק⏲
לאחר מכניסים את הירקות עם כל שאר המצרכים
2) מטגנים ל10 דק⏲שופכים לקערה ומכניסים
למקררים לחצי שעה עד שעה סובגים את הנוזלים עם נייר סופג
2 ) שמים על משטח עבודה עלי סיגר , שמים קצת תערובת בהתחלה מניחים כמה חתיכות אבוקדו מכסים עם קצת תערובת ומקפלים את הצדדים ומגלגלים , מדביקים את הסוף עם קמח ומים , מכניסים למקפיא ל 10 דק ⏲
מטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה ואם לא מטגנים את כולם אפשר לשמור במקפיא ❄
שמים על נייר סופג
ומגישים עם רוטב שרוצים
אבל זה הרוטב שלי
רוטב חמוץ מתוק לאגרול