ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסדיום
-
-
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה,כורכום
אופן ההכנה
-
1
לגרד את קליפת הקישור.
-
2
לחצות לשניים ולנקות את הפנים בעזרת מכשיר מיוחד.
-
3
לטגן בצל קצוץ עם כף שמן להוסיף את הבשר לערבב ולהוסיף את האורז.
-
4
כף רסק עגבניות.
-
5
שמיר קצוץ.
-
6
לתבל, מלח, פלפל,כפית כורכום,כפית פפריקה מתוקה, לקרר את המילוי ולמלא כל קישוא 3/4 מהנפח.
-
7
בווק עם כף שמן לטגן את הקישוא הממולא לצבע זהוב.
-
8
בסוטז לסדר את הקישואים שכבה אחת.
-
9
בקערה לערבב 2 כוסות מים.
-
10
עגבניה מדורגת.
-
11
כף רסק עגבניות.
-
12
מלח, פלפל,כפית כורכום,.
-
13
כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסדיום,כפית פפריקה מתוקה .
-
14
לערבב ולצקת על הקישואים .
-
15
לתת רתיחה ולהעביר לתנור ללא כיסוי 200 מעלות שעה.
1
לגרד את קליפת הקישור.
2
לחצות לשניים ולנקות את הפנים בעזרת מכשיר מיוחד.
3
לטגן בצל קצוץ עם כף שמן להוסיף את הבשר לערבב ולהוסיף את האורז.
4
כף רסק עגבניות.
5
שמיר קצוץ.
6
לתבל, מלח, פלפל,כפית כורכום,כפית פפריקה מתוקה, לקרר את המילוי ולמלא כל קישוא 3/4 מהנפח.
7
בווק עם כף שמן לטגן את הקישוא הממולא לצבע זהוב.
8
בסוטז לסדר את הקישואים שכבה אחת.
9
בקערה לערבב 2 כוסות מים.
10
עגבניה מדורגת.
11
כף רסק עגבניות.
12
מלח, פלפל,כפית כורכום,.
13
כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסדיום,כפית פפריקה מתוקה .
14
לערבב ולצקת על הקישואים .
15
לתת רתיחה ולהעביר לתנור ללא כיסוי 200 מעלות שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים