קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לגרד את קליפת הקישור
לחצות לשניים ולנקות את הפנים בעזרת מכשיר מיוחד
לטגן בצל קצוץ עם כף שמן להוסיף את הבשר לערבב ולהוסיף את האורז
כף רסק עגבניות
שמיר קצוץ
לתבל, מלח, פלפל,כפית כורכום,כפית פפריקה מתוקה, לקרר את המילוי ולמלא כל קישוא 3/4 מהנפח
בווק עם כף שמן לטגן את הקישוא הממולא לצבע זהוב
בסוטז לסדר את הקישואים שכבה אחת
בקערה לערבב 2 כוסות מים
עגבניה מדורגת
כף רסק עגבניות
מלח, פלפל,כפית כורכום,
כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסדיום,כפית פפריקה מתוקה
לערבב ולצקת על הקישואים
לתת רתיחה ולהעביר לתנור ללא כיסוי 200 מעלות שעה