ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בייגל ירושלמי 🥨🥨🥨🥨.
-
2
סיון מלול🥨סיון מלול🥨.
-
3
ננפה קילו קמח, נוסיף 2 כפות שמרים, 3 כפות סוכר ולערבב, להוסיף חצי כוס שמן ו 2 וחצי כוסות מים פושרים (כוס מדידה 250 מ"ל).
-
4
לעבד לבצק נוח ולהוסיף כף מלח גס ולהמשיך ללוש לבצק חלק ויפה.🥨סיון מלול🥨.
-
5
להעביר לקערה ולהתפיח שעה..
-
6
לקרוץ עיגולים בגודל של כדור טניס לתבול בקערה של מים לאחר מכן בקערה עם שומשום וקצח...🥨סיון מלול🥨לעשות חור באמצע ולמתוח לצורת אליפסה. להניח על נייר אפייה לעוד חצי שעה מנוחה. להכניס לתנור על חום 200 מעלות שחומם מראש ולאפות עד להזהבה יפה. להוציא ולכסות במגבת..
-
7
בהצלחה🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨.
1
בייגל ירושלמי 🥨🥨🥨🥨.
2
סיון מלול🥨סיון מלול🥨.
3
ננפה קילו קמח, נוסיף 2 כפות שמרים, 3 כפות סוכר ולערבב, להוסיף חצי כוס שמן ו 2 וחצי כוסות מים פושרים (כוס מדידה 250 מ"ל).
4
לעבד לבצק נוח ולהוסיף כף מלח גס ולהמשיך ללוש לבצק חלק ויפה.🥨סיון מלול🥨.
5
להעביר לקערה ולהתפיח שעה..
6
לקרוץ עיגולים בגודל של כדור טניס לתבול בקערה של מים לאחר מכן בקערה עם שומשום וקצח...🥨סיון מלול🥨לעשות חור באמצע ולמתוח לצורת אליפסה. להניח על נייר אפייה לעוד חצי שעה מנוחה. להכניס לתנור על חום 200 מעלות שחומם מראש ולאפות עד להזהבה יפה. להוציא ולכסות במגבת..
7
בהצלחה🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים