לןגן

בייגל ירושלמי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/11/2018 | 17:06
בייגל ירושלמי

תקציר המתכון: בייגל ירושלמי אמיתיי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בייגל ירושלמי 🥨🥨🥨🥨

  2. סיון מלול🥨סיון מלול🥨

  3. ננפה קילו קמח, נוסיף 2 כפות שמרים, 3 כפות סוכר ולערבב, להוסיף חצי כוס שמן ו 2 וחצי כוסות מים פושרים (כוס מדידה 250 מ"ל)

  4. לעבד לבצק נוח ולהוסיף כף מלח גס ולהמשיך ללוש לבצק חלק ויפה.🥨סיון מלול🥨

  5. להעביר לקערה ולהתפיח שעה.

  6. לקרוץ עיגולים בגודל של כדור טניס לתבול בקערה של מים לאחר מכן בקערה עם שומשום וקצח...🥨סיון מלול🥨לעשות חור באמצע ולמתוח לצורת אליפסה. להניח על נייר אפייה לעוד חצי שעה מנוחה. להכניס לתנור על חום 200 מעלות שחומם מראש ולאפות עד להזהבה יפה. להוציא ולכסות במגבת.

  7. בהצלחה🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨