ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
את הקדאיף להפשיר לילה במקרר .
-
2
לחמם תנור 180 מעלות .
-
3
על תבנית תנור מעל נייר אפייה לפזר את הקדאיף.
-
4
להמיס את החמאה ולשפוך מעל הקדאיף + כף סוכר.
-
5
לערבב טוב ולאפות לצבע זהוב .
-
6
מידי פעם לערבב את האטריות שבתנור.
-
7
סירופ - להרתיח כוס מים עם כוס וחצי סוכר וכף לימון כ-10 דקות .
-
8
להוסיף את הסירופ החם לאטריות הקרות ולערבב.
-
9
את ה פיסטוק לקצוץ גס ולתת חצי קלייה 2 דקות בתנור לערבב עם האטריות .
-
10
לסדר בתבנית שקעים או מנדטים להתייצבות ולשחרר. .
1
את הקדאיף להפשיר לילה במקרר .
2
לחמם תנור 180 מעלות .
3
על תבנית תנור מעל נייר אפייה לפזר את הקדאיף.
4
להמיס את החמאה ולשפוך מעל הקדאיף + כף סוכר.
5
לערבב טוב ולאפות לצבע זהוב .
6
מידי פעם לערבב את האטריות שבתנור.
7
סירופ - להרתיח כוס מים עם כוס וחצי סוכר וכף לימון כ-10 דקות .
8
להוסיף את הסירופ החם לאטריות הקרות ולערבב.
9
את ה פיסטוק לקצוץ גס ולתת חצי קלייה 2 דקות בתנור לערבב עם האטריות .
10
לסדר בתבנית שקעים או מנדטים להתייצבות ולשחרר. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים