לןגן

קדאיף עם פיסטוק חלבי

מאת: דורית אלישע, פורסם: 21/11/2018 | 16:56
קדאיף עם פיסטוק חלבי

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הקדאיף להפשיר לילה במקרר

  2. לחמם תנור 180 מעלות

  3. על תבנית תנור מעל נייר אפייה לפזר את הקדאיף

  4. להמיס את החמאה ולשפוך מעל הקדאיף + כף סוכר

  5. לערבב טוב ולאפות לצבע זהוב

  6. מידי פעם לערבב את האטריות שבתנור

  7. סירופ - להרתיח כוס מים עם כוס וחצי סוכר וכף לימון כ-10 דקות

  8. להוסיף את הסירופ החם לאטריות הקרות ולערבב

  9. את ה פיסטוק לקצוץ גס ולתת חצי קלייה 2 דקות בתנור לערבב עם האטריות

  10. לסדר בתבנית שקעים או מנדטים להתייצבות ולשחרר.