ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהגלידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה..
-
2
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מקפלים עם תערובת השוקולד ( במקרר)..
-
3
מחלקים בכוסות אספרסו חד פעמי, מכניסים מקל ארטיק באמצע ומקפיאים לילה, גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיק..
-
4
ממיסים שוקולד מריר עם שמן, טובלים את הארטיק כשהוא מאוד קפוא!...
-
5
טובלים בקרוקט אגוזי לוז..
-
6
מאתי ממן באהבה...
1
ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה..
2
מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מקפלים עם תערובת השוקולד ( במקרר)..
3
מחלקים בכוסות אספרסו חד פעמי, מכניסים מקל ארטיק באמצע ומקפיאים לילה, גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיק..
4
ממיסים שוקולד מריר עם שמן, טובלים את הארטיק כשהוא מאוד קפוא!...
5
טובלים בקרוקט אגוזי לוז..
6
מאתי ממן באהבה...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים