לןגן

ארטיק מצופה שוקולד ואגוזי לוז מקורמלים.

מאת: אתי ממן, פורסם: 27/06/2015 | 18:41
ארטיק מצופה שוקולד ואגוזי לוז מקורמלים.

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה!

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגלידה

לציפוי

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד לבן, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מכניסים למקרר לשעה.

  2. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מקפלים עם תערובת השוקולד ( במקרר).

  3. מחלקים בכוסות אספרסו חד פעמי, מכניסים מקל ארטיק באמצע ומקפיאים לילה, גוזרים את הכוס ומשחררים את הארטיק.

  4. ממיסים שוקולד מריר עם שמן, טובלים את הארטיק כשהוא מאוד קפוא!..

  5. טובלים בקרוקט אגוזי לוז.

  6. מאתי ממן באהבה..