ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום
אופן ההכנה
-
1
בסיר רחב לטגן עם 2 שמן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ ואת הבשר טחון.
-
2
לפורר עם מזלג ולהוסיף קוביות עגבניות לערבב ולהוסיף 2 כוסות אורז .
-
3
להוסיף פטרוזיליה ושמיר קיצוצים .
-
4
לתבל- כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום .
-
5
מעט מלח, פלפל, כפית פפריקה מתוקה .
-
6
בקערית לערבב כוס מים עם כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום .
-
7
להוסיף לסיר לכסות ולהנמיך להבה 15-20 דקות .
-
8
למלא את הפלפלים .
-
9
לסדר בתבנית .
-
10
לערבב כוס מים עם 2 כפות רסק עגבניות, מעט מלח פלפל פפריקה מתוקה .
-
11
לצקת על הפלפלים לכסות בנייר כסף ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב כשעה. .
1
בסיר רחב לטגן עם 2 שמן בצל קצוץ לשקיפות להוסיף 2 שיני שום קצוץ ואת הבשר טחון.
2
לפורר עם מזלג ולהוסיף קוביות עגבניות לערבב ולהוסיף 2 כוסות אורז .
3
להוסיף פטרוזיליה ושמיר קיצוצים .
4
לתבל- כפית אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום .
5
מעט מלח, פלפל, כפית פפריקה מתוקה .
6
בקערית לערבב כוס מים עם כף אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום .
7
להוסיף לסיר לכסות ולהנמיך להבה 15-20 דקות .
8
למלא את הפלפלים .
9
לסדר בתבנית .
10
לערבב כוס מים עם 2 כפות רסק עגבניות, מעט מלח פלפל פפריקה מתוקה .
11
לצקת על הפלפלים לכסות בנייר כסף ולאפות חום 200 מעלות לצבע זהוב כשעה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים