ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
תפוחי אדמה גדולים חצויים לחצי כמספר הסועדים..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
חבילה עלי מנגולד מוםרדים מעלים וגבעולים..את העלים לקצוץ גס ואת הגבעולים לנקות מסיבים
-
-
-
גרגירי חומוס מקופסת שימורים או של סנפרוסט..
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחצות את תפוחי האדמה לרוקן את הפנים שלהם...
-
2
לערבב את מרכיבי הקציצות ..
-
3
למלא את תפוחי האדמה בבשר...
-
4
בסיר רחב...
-
5
להזהיב בצל להוסיף את השום ולערבב...
-
6
להוסיך עלי וגבעולי מנגולד ולהקפיץ טוב.....
-
7
להוסיך גזר וגרגירי חומוס.....
-
8
להוסיף תבלינים ..
-
9
לכסות במים ולבשל רבע שעה...
-
10
את תפוחי האדמה לטגן בשמן כמו לציפס...
-
11
יש אפשרות שניה ..
-
12
לקמח את תפוחי האדמה לטבול אותם בביצה שבתוכה כף רסק ולטגן.
-
13
להוסיף לרוטב...
-
14
לבשל על אש קטנה בערך שעה עד להתרככות...
-
15
בבשר שנשאר להכין קציצות ולהוסיף לסיר...
-
16
או לטגן אותם בנפרד...
1
לחצות את תפוחי האדמה לרוקן את הפנים שלהם...
2
לערבב את מרכיבי הקציצות ..
3
למלא את תפוחי האדמה בבשר...
4
בסיר רחב...
5
להזהיב בצל להוסיף את השום ולערבב...
6
להוסיך עלי וגבעולי מנגולד ולהקפיץ טוב.....
7
להוסיך גזר וגרגירי חומוס.....
8
להוסיף תבלינים ..
9
לכסות במים ולבשל רבע שעה...
10
את תפוחי האדמה לטגן בשמן כמו לציפס...
11
יש אפשרות שניה ..
12
לקמח את תפוחי האדמה לטבול אותם בביצה שבתוכה כף רסק ולטגן.
13
להוסיף לרוטב...
14
לבשל על אש קטנה בערך שעה עד להתרככות...
15
בבשר שנשאר להכין קציצות ולהוסיף לסיר...
16
או לטגן אותם בנפרד...
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים