לןגן

תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע של עלי מנגולד

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 16/11/2018 | 18:01
תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע של עלי מנגולד

תקציר המתכון: תפוחי אדמה ממולאים בבשר על מצע של עלי מנגולד וגרגירי חומוס בטעם משגע.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחצות את תפוחי האדמה לרוקן את הפנים שלהם..

  2. לערבב את מרכיבי הקציצות .

  3. למלא את תפוחי האדמה בבשר..

  4. בסיר רחב..

  5. להזהיב בצל להוסיף את השום ולערבב..

  6. להוסיך עלי וגבעולי מנגולד ולהקפיץ טוב....

  7. להוסיך גזר וגרגירי חומוס....

  8. להוסיף תבלינים .

  9. לכסות במים ולבשל רבע שעה..

  10. את תפוחי האדמה לטגן בשמן כמו לציפס..

  11. יש אפשרות שניה .

  12. לקמח את תפוחי האדמה לטבול אותם בביצה שבתוכה כף רסק ולטגן

  13. להוסיף לרוטב..

  14. לבשל על אש קטנה בערך שעה עד להתרככות..

  15. בבשר שנשאר להכין קציצות ולהוסיף לסיר..

  16. או לטגן אותם בנפרד..