לטגן את הבצלים חתוכים לרצועות לשקיפות להוסיף שום קצוץ ולהמשיך לטגן לצבע זהוב .
5
להזיז לפינה המחבת ולהוסיף את הלבבות לטגן עד לשינוי הצבע, לפנות מקום במחבת ולטגן את הפטריות לערבב הכל ולתבל - מלח, קורט פלפל שחור, רבע כפית כורכום, קורט בהרט .
6
לערבב שקית רוטב פטריות .
7
עם כוס מים ן להוסיף למחבת לבשל עד שהרוב מתחיל להסמיך.
8
אורז-2 כוסות אורז .
9
3 כוסות מים .
10
2 כפות שמן .
11
כפית מלח.
12
לתת רתיחה להנמיך להבה .
13
15 דקות. .
1
את הלבבות לנקות מקליפה .
2
לחרוץ עם סכין לאורך ולשטוף את כל הדם. .
3
במחבת גדולה עם 2 כפות שמן .
4
לטגן את הבצלים חתוכים לרצועות לשקיפות להוסיף שום קצוץ ולהמשיך לטגן לצבע זהוב .
5
להזיז לפינה המחבת ולהוסיף את הלבבות לטגן עד לשינוי הצבע, לפנות מקום במחבת ולטגן את הפטריות לערבב הכל ולתבל - מלח, קורט פלפל שחור, רבע כפית כורכום, קורט בהרט .
6
לערבב שקית רוטב פטריות .
7
עם כוס מים ן להוסיף למחבת לבשל עד שהרוב מתחיל להסמיך.