לןגן

אורז עם לבבות ופטריות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 16/11/2018 | 12:00
אורז עם לבבות ופטריות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הלבבות לנקות מקליפה

  2. לחרוץ עם סכין לאורך ולשטוף את כל הדם.

  3. במחבת גדולה עם 2 כפות שמן

  4. לטגן את הבצלים חתוכים לרצועות לשקיפות להוסיף שום קצוץ ולהמשיך לטגן לצבע זהוב

  5. להזיז לפינה המחבת ולהוסיף את הלבבות לטגן עד לשינוי הצבע, לפנות מקום במחבת ולטגן את הפטריות לערבב הכל ולתבל - מלח, קורט פלפל שחור, רבע כפית כורכום, קורט בהרט

  6. לערבב שקית רוטב פטריות

  7. עם כוס מים ן להוסיף למחבת לבשל עד שהרוב מתחיל להסמיך

  8. אורז-2 כוסות אורז

  9. 3 כוסות מים

  10. 2 כפות שמן

  11. כפית מלח

  12. לתת רתיחה להנמיך להבה

  13. 15 דקות.