ניתן להוסיף פטריות טריות, גבינות*מומלץ כל מה שאוהבים
אופן ההכנה
1
הבצק:לשים את כל החומרים ביחד וללוש טוב (ניתן במיקסר). לאחר שהבצק אחיד לכסות טוב ולתת לו לתפוח במשך ארבעים דקות. לאחר ארבעים דקות ללוש שוב ולכסות לעוד עשרים דקות..
2
לרוטב הבשמל:לשים את כל המרכיבים (במידה ורוצים תוספת גבינות ופטריות לשים מאוחר יותר) על הגז עם אש נמוכה לערבב הכל טוב עד שהרוטב נהיה סמיך ועכשיו ניתן להוסיף את התוספות שרוצים. .
3
לרדד את הבצק ולשים עליו את הרוטב ומעל להוסיף מעט פרמזן..
4
להכניס לתנור לחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים ואפוי טוב.
5
בתיאבון ❤️.
1
הבצק:לשים את כל החומרים ביחד וללוש טוב (ניתן במיקסר). לאחר שהבצק אחיד לכסות טוב ולתת לו לתפוח במשך ארבעים דקות. לאחר ארבעים דקות ללוש שוב ולכסות לעוד עשרים דקות..
2
לרוטב הבשמל:לשים את כל המרכיבים (במידה ורוצים תוספת גבינות ופטריות לשים מאוחר יותר) על הגז עם אש נמוכה לערבב הכל טוב עד שהרוטב נהיה סמיך ועכשיו ניתן להוסיף את התוספות שרוצים. .
3
לרדד את הבצק ולשים עליו את הרוטב ומעל להוסיף מעט פרמזן..
4
להכניס לתנור לחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים ואפוי טוב.