אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

21,254
צפיות

כבדי עוף פסטה ופטריות

המתכון של
כבדי עוף פסטה ופטריות

צרחות כמה טעים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו כבדי עוף ( אני מנקה אותם,מפזרת מלח גס ואז צולה על רשת ברזל באש גלויה מטעמי כשרות ) מאת אילנית בניזרי
  • חצי חבילת פסטה /פתיתים/ ספגטי
  • חבילת פטריות טריות חתוכות או שימורים
  • 2 בצלים גדולים פרוסים
  • 2 כפות טריאקי
  • כפית כמון
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • כף גדושה אבקת רוטב לצלי מהול בכוס מים רותחים ( או אבקת פטריות ) ועוד חצי כוס מים רותחים נקיים
אופן ההכנה
  • 1

    ברבע כוס שמן נזהיב את הבצלים ,נוסיף כף טראקי ונערבב דקה .


  • 2

    נוסיף את הפטריות ,נקפיץ כ 2 דקות ,כעת נוסיף את הכבדים הצלויים,את כל התבלינים והמים .


  • 3

    נבשל כ 10 דקות ,נזגג את הכף הנוספת של הטריאקי ונבשל לעוד 10 דקות ! סה"כ 20 דקות .


  • 4

    בינתיים נרתיח חצי חבילת פסטה במים לפי הוראות יצרן .


  • 5

    נסנן ונמזג את הפסטה בסיר נערבב עם גז דלוק עדיין לעוד 2 דקות !! מעדןןן עולם .


  • 6

    את הטראקי ניתן להמיר לרוטב סצ'ואן או ברבקיו .


1

ברבע כוס שמן נזהיב את הבצלים ,נוסיף כף טראקי ונערבב דקה .


2

נוסיף את הפטריות ,נקפיץ כ 2 דקות ,כעת נוסיף את הכבדים הצלויים,את כל התבלינים והמים .


3

נבשל כ 10 דקות ,נזגג את הכף הנוספת של הטריאקי ונבשל לעוד 10 דקות ! סה"כ 20 דקות .


4

בינתיים נרתיח חצי חבילת פסטה במים לפי הוראות יצרן .


5

נסנן ונמזג את הפסטה בסיר נערבב עם גז דלוק עדיין לעוד 2 דקות !! מעדןןן עולם .


6

את הטראקי ניתן להמיר לרוטב סצ'ואן או ברבקיו .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים