לןגן

כבדי עוף פסטה ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 06/11/2018 | 18:57
כבדי עוף פסטה ופטריות

תקציר המתכון: צרחות כמה טעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ברבע כוס שמן נזהיב את הבצלים ,נוסיף כף טראקי ונערבב דקה

  2. נוסיף את הפטריות ,נקפיץ כ 2 דקות ,כעת נוסיף את הכבדים הצלויים,את כל התבלינים והמים

  3. נבשל כ 10 דקות ,נזגג את הכף הנוספת של הטריאקי ונבשל לעוד 10 דקות ! סה"כ 20 דקות

  4. בינתיים נרתיח חצי חבילת פסטה במים לפי הוראות יצרן

  5. נסנן ונמזג את הפסטה בסיר נערבב עם גז דלוק עדיין לעוד 2 דקות !! מעדןןן עולם

  6. את הטראקי ניתן להמיר לרוטב סצ'ואן או ברבקיו