ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
למילוי פירה
-
תפוח אדמה אחד מבושל ומרוסק לפירה
-
למילוי בשר טחון
-
בשר טחון מטוגן ומטובל כפי שאוהבים
אופן ההכנה
-
1
להכין את הפירה ואת הבשר טחון ולהניח לשניהם להתקרר.
-
2
בקערה/מיקסר לערבב את הקמח, המים, השמן והמלח עד לבצק רך.
-
3
(חשוב להיזהר מהמים הרותחים !!).
-
4
להניח את כדור הבצק על משטח מקומח ולרדד לעלה בעובי של כחצי ס״מ.
-
5
בעזרת כוס לעשות עיגולים, למלא כל עיגול מהמלית, לסגור לחצי ולהדק קצוות.
-
6
את שני הקצוות להדק אחד לשני.
-
7
לבשל במים רותחים עם מלח ומעט שמן.
-
8
*מומלץ להגיש עם מרק עוף/בשר/ירקות או כל דבר אחר שאוהבים.
1
להכין את הפירה ואת הבשר טחון ולהניח לשניהם להתקרר.
2
בקערה/מיקסר לערבב את הקמח, המים, השמן והמלח עד לבצק רך.
3
(חשוב להיזהר מהמים הרותחים !!).
4
להניח את כדור הבצק על משטח מקומח ולרדד לעלה בעובי של כחצי ס״מ.
5
בעזרת כוס לעשות עיגולים, למלא כל עיגול מהמלית, לסגור לחצי ולהדק קצוות.
6
את שני הקצוות להדק אחד לשני.
7
לבשל במים רותחים עם מלח ומעט שמן.
8
*מומלץ להגיש עם מרק עוף/בשר/ירקות או כל דבר אחר שאוהבים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים