ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לתערובת האורז
-
כוס וחצי אורז בסמטי סוגת או אורז פרסי
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את האורז עד לאידוי כל הנוזלים,לקרר למעוך מעט להוסיף את הקמח והסולת ביצה מלח וכורכום.
-
2
לערבב הייטב לעיסה אחידה, להוסיף מים מידי פעם העיסה צריכה להיות מעט דביקה ורכה,שיהיה אפשר לעבוד איתה..
-
3
להכנת המילוי:.
-
4
לטגן בצל עד להשחמה להוסיף את הבשר לטגן יחד עד שצבע הבשר נהייה אפור להוסיף את התבלינים לערבב הייטב להסיר מהגז ולהוסיף פטרוזליה קצוצה ולערבב..
-
5
***לעבוד עם ידיים רטובות***.
-
6
לקחת כמות מהעיסה של האורז לשטח על כף היד למלות בכף מהמילוי בשר ולסגור לצורת כדור להדק הייטב ולשטח מעט..
-
7
לטגן בשמן חם משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.מומלץ לאכול חם😊 בתאבון.חופית אלמקייס .
1
לבשל את האורז עד לאידוי כל הנוזלים,לקרר למעוך מעט להוסיף את הקמח והסולת ביצה מלח וכורכום.
2
לערבב הייטב לעיסה אחידה, להוסיף מים מידי פעם העיסה צריכה להיות מעט דביקה ורכה,שיהיה אפשר לעבוד איתה..
3
להכנת המילוי:.
4
לטגן בצל עד להשחמה להוסיף את הבשר לטגן יחד עד שצבע הבשר נהייה אפור להוסיף את התבלינים לערבב הייטב להסיר מהגז ולהוסיף פטרוזליה קצוצה ולערבב..
5
***לעבוד עם ידיים רטובות***.
6
לקחת כמות מהעיסה של האורז לשטח על כף היד למלות בכף מהמילוי בשר ולסגור לצורת כדור להדק הייטב ולשטח מעט..
7
לטגן בשמן חם משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.מומלץ לאכול חם😊 בתאבון.חופית אלמקייס .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים