ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בווק עם כף שמן לטגן את השום דקה .
-
2
להוסיף את הפילה עוף .
-
3
להקפיץ עד לשינוי הצבע .
-
4
להניח בצד .
-
5
בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות.
-
6
להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות 10 דקות הקפצה .
-
7
בקערה לערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי .
-
8
כף צ'ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים.
-
9
להוסיף לווק את הרוטב .
-
10
והלילה עוף לבשל 15 דקות .
-
11
לבשל חצי חב פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק .
-
12
לקשט עם חופן קשיו קלוי .
-
13
ובצל ירוק. .
1
בווק עם כף שמן לטגן את השום דקה .
2
להוסיף את הפילה עוף .
3
להקפיץ עד לשינוי הצבע .
4
להניח בצד .
5
בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות.
6
להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות 10 דקות הקפצה .
7
בקערה לערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי .
8
כף צ'ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים.
9
להוסיף לווק את הרוטב .
10
והלילה עוף לבשל 15 דקות .
11
לבשל חצי חב פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק .
12
לקשט עם חופן קשיו קלוי .
13
ובצל ירוק. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים