לןגן

פילה עוף עם ירקות מוקפצים ופסטה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 05/11/2018 | 07:11
פילה עוף עם ירקות מוקפצים ופסטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בווק עם כף שמן לטגן את השום דקה

  2. להוסיף את הפילה עוף

  3. להקפיץ עד לשינוי הצבע

  4. להניח בצד

  5. בווק עם כף שמן להקפיץ בצל גדול חתוך לטבעות

  6. להוסיף גזר חתוך לרצועות דקות, 2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות 10 דקות הקפצה

  7. בקערה לערבב 6 כפות רוטב סויה, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי

  8. כף צ'ילי גרוס, כף קורנפלור, כוס מים

  9. להוסיף לווק את הרוטב

  10. והלילה עוף לבשל 15 דקות

  11. לבשל חצי חב פסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק

  12. לקשט עם חופן קשיו קלוי

  13. ובצל ירוק.