ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1)מבשלים את האפונה עד להתרכרות.
-
3
.
-
4
2)בסיר אחר מבשלים את התפו"א בטטה ובצל עד להתרכרות ומסננים אותם.
-
5
.
-
6
3)מוסיפים אותם לאפונה שופכים 2 כוסות מים ותמיד אפשר להוסיף מוסיפים את המרק בצל ומבשלים .
-
7
עוד 10 דקות.
-
8
.
-
9
4) שופכים לכלי וטוחנים עם מיקסר מוט ורק בסוף מוסיפים פלפל שחור גרוס.
1
.
2
1)מבשלים את האפונה עד להתרכרות.
3
.
4
2)בסיר אחר מבשלים את התפו"א בטטה ובצל עד להתרכרות ומסננים אותם.
5
.
6
3)מוסיפים אותם לאפונה שופכים 2 כוסות מים ותמיד אפשר להוסיף מוסיפים את המרק בצל ומבשלים .
7
עוד 10 דקות.
8
.
9
4) שופכים לכלי וטוחנים עם מיקסר מוט ורק בסוף מוסיפים פלפל שחור גרוס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים