לןגן

מרק אפונה בטטה ותפו"א קטיפתי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/10/2018 | 15:27
מרק אפונה בטטה ותפו"א קטיפתי

תקציר המתכון: טעים👌👌

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מבשלים את האפונה עד להתרכרות

  2.  

  3. 2)בסיר אחר מבשלים את התפו"א בטטה ובצל עד להתרכרות ומסננים אותם

  4. 3)מוסיפים אותם לאפונה שופכים 2 כוסות מים ותמיד אפשר להוסיף מוסיפים את המרק בצל ומבשלים

  5. עוד 10 דקות

  6. 4) שופכים לכלי וטוחנים עם מיקסר מוט ורק בסוף מוסיפים פלפל שחור גרוס