ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מבשלים את התפו"א במים עד שאפשר להכניס .
-
2
קסם.
-
3
2)מסננים ומכניסים למקרר ללילה אבל אפשר גם שעתיים זה גם בסדר .
-
4
3)מוציאים את התפו"א וחותכים ל4.
-
5
4) בקערה מערבבים היטב את המיונז עם השמן ותבלינים .
-
6
5) שמים בקערה את התפו"א ומוסיפים את התערובת ובעדינות מערבבים עם הידיים .
-
7
6) מניחים בתבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם .
-
8
ל 200 מעלות כ20 דקות🕛.
1
1) מבשלים את התפו"א במים עד שאפשר להכניס .
2
קסם.
3
2)מסננים ומכניסים למקרר ללילה אבל אפשר גם שעתיים זה גם בסדר .
4
3)מוציאים את התפו"א וחותכים ל4.
5
4) בקערה מערבבים היטב את המיונז עם השמן ותבלינים .
6
5) שמים בקערה את התפו"א ומוסיפים את התערובת ובעדינות מערבבים עם הידיים .
7
6) מניחים בתבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם .
8
ל 200 מעלות כ20 דקות🕛.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים