לןגן

פוטטוס עם פילדלפיה וטוסקנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/10/2018 | 07:40
פוטטוס עם פילדלפיה וטוסקנה

תקציר המתכון: טעים ברמות 👌👌😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מבשלים את התפו"א במים עד שאפשר להכניס

  2. קסם

  3. 2)מסננים ומכניסים למקרר ללילה אבל אפשר גם שעתיים זה גם בסדר

  4. 3)מוציאים את התפו"א וחותכים ל4

  5. 4) בקערה מערבבים היטב את המיונז עם השמן ותבלינים

  6. 5) שמים בקערה את התפו"א ומוסיפים את התערובת ובעדינות מערבבים עם הידיים

  7. 6) מניחים בתבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם

  8. ל 200 מעלות כ20 דקות🕛