ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 כוסות קמח תופח (חד פעמי שתייה חמה)
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
במיקסר וו גיטרה ללוש .
-
2
מחמאה בטמפורה חדר חתוכה לקוביות .
-
3
2 ביצים .
-
4
2 כפות סוכר .
-
5
3 כוסות קמח תופח .
-
6
לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר .
-
7
לחלק את הבצק ל-3.
-
8
להניח נייר אפייה על משטח עבודה לקמח ולרדד עיגול .
-
9
לחרוץ ל-4.
-
10
וכל רבע ל-3.
-
11
סה"כ 12 משולשים .
-
12
את ה לוקום לחתוך לרצועות .
-
13
להניח בצד הרחב ולגלגל.
-
14
להניח על נייר אפייה בתבנית תנור שחומם מראש 170 מעלות כ-20 דקות לצבע זהוב בהיר .
-
15
לבזוק מעל אבקת סוכר .
1
במיקסר וו גיטרה ללוש .
2
מחמאה בטמפורה חדר חתוכה לקוביות .
3
2 ביצים .
4
2 כפות סוכר .
5
3 כוסות קמח תופח .
6
לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר .
7
לחלק את הבצק ל-3.
8
להניח נייר אפייה על משטח עבודה לקמח ולרדד עיגול .
9
לחרוץ ל-4.
10
וכל רבע ל-3.
11
סה"כ 12 משולשים .
12
את ה לוקום לחתוך לרצועות .
13
להניח בצד הרחב ולגלגל.
14
להניח על נייר אפייה בתבנית תנור שחומם מראש 170 מעלות כ-20 דקות לצבע זהוב בהיר .
15
לבזוק מעל אבקת סוכר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים