לשים בקערה ביצים וסוכר לערבב היטב להוסיף קמח והזולה וללוש לקבלת בצק רך ונעים.
2
לתת לבצק לנוח חצי שעה במקרר או על השיש.
3
לקחת חתיכות קטנות של בצק ולעשות סהרונים לשים בצלחת סוכר חום וקינמון לערבב ולגלגל את העוגיות ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.
4
בהצלחה .
1
לשים בקערה ביצים וסוכר לערבב היטב להוסיף קמח והזולה וללוש לקבלת בצק רך ונעים.
2
לתת לבצק לנוח חצי שעה במקרר או על השיש.
3
לקחת חתיכות קטנות של בצק ולעשות סהרונים לשים בצלחת סוכר חום וקינמון לערבב ולגלגל את העוגיות ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות בערך 20 דקות עד לקבלת צבע חום.